Alcatuiti o scurta naratiune de 20-30 de randuri in care sa-ti imaginezi o intalnire cu un extraterestru . Sa cuprinda introducere cuprins si incheiere . (ps cat mai extravaganta si imaginara . exemplu : Eu impreuna cu prietenul meu extraterestru am fost pe neptun =)) )

1

Răspunsuri

2014-05-20T23:46:00+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
  Este o zi neobisnuita aici pe Pământ. Stăteam prin parc, împreună cu cel mai bun amic al meu, povestind despre secretele noastre. Eu i-am spus ce avem pe inima, dar el dintr-o data ma șocat! Spunea ca el este defapt un extraterestru și ca venea tocmai de pe Saturn. O data spunându-mi asta, ma și luat pe nava părinților lui. Era cel mai mare OZN pe care l-am văzut in viata mea, deși nu mai văzusem altul. L-am întrebat ce inseamna defapt ''OZN'', iar el mi-a spus ca ''O'' vine de la ''Obiect'', ''Z'' de la ''Zburator'', iar ''N'' de la ''Neidentificat'' deci înseamnă ''Obiect Zburător Neidentificat" . Ma dus pe planeta pe care locuia, adică pe Saturn. Locul era fascinant. Mașinile zburau, copiii învățau de pe niște mici laptop-uri pe care le țineau într-un săculeț foarte mic fără fund. Prietenul meu avea o fata mica și violet, doi ochi mici ca doua mărgeluțe de smarald, iar în loc de urechi avea pe cap doua antene mici si amuzante cu care putea auzi chiar si cel mai mic zgomot. Florile erau portocalii, iarba albastra, cerul violet, Soarele roz, iar Luna era verde. Ce ma speria la prietenul meu este ca avea, pe lângă cei doi ochi din fata, un ochi galben la spate ascuns printre pletele lui roșii și cârlionțate. Cea mai grozava parte din aceasta vizita, este ca chiar pe Inelele lui Saturn se afla cel mai mare parc de distracții numit " Distrează-te pana ce nu mai poți " . Chiar cand vroiam sa ma dau în masinute, aud din senin o voce care îmi spune :
  "- Trezește-te somnoroaso! E timpul sa te duci la școala!"
Ma trezesc din visul meu nebun, rămânând ca și cum ași fi aflat ca am luat o nota mica.

  Sper ca te-am ajutat!
P.S.: Compunerea este făcută de mine, nu este luata de pe net.
31 4 31
E super ! ^_^ Mersii ♥
Apropo ... care este titlul ?
In vizita pe Saturn sau Prietenul meu extraterestrul
Apropo nu sti cum sa sterg intrebarea ? Ca ma prinde doamna ca am copiato =)))))
Nu poti fiindca a raspuns deja cineva la tema, dar daca ti-o raporteaza cineva, intra un admin si o sterge