Răspunsuri

2014-05-20T23:01:23+03:00
1. El Salvador. Cea mai mica tara din America Centrala isi asteapta vizitatorii cu o serie de atractii precum magnifica padure Montecristo Cloud Forest. Situata in Montecristo – El Trifinio National Park, la aproximativ patru ore cu masina din San Salvador, padurea dispune de o bogata flora si fauna. Turistii pasionati de istorie pot vizita orasul Perquin, unde vor vedea Muzeul Revolutiei. Iubitorii de senzatii tari pot face surfing pe plaja Punta Roca sau hiking in Perquin.
2. Germania. Desi este perceputa mai degraba ca o tara emitatoare de turisti, Germania are ce oferi si la capitolul turism. Pot fi vizitate aici locurile de nastere ale unor personalitati precum Martin Luther, Albert Einstein, Karl Marx, Goethe, Beethoven si Fratii Grimm. Orasul Hamburg – „Poarta catre lume“, este o locatie pe care nu trebuie sa o ratati, sfatuieste Lonely Planet. Dresda este si el un „must see“, cu al sau Palat Zwinger, cu teatrul „Staatsschauspiel Dresden“, „Palatul Taschenberg“ etc.
3. Grecia, supranumita „Tara zeilor“, ii poate satisface pana si pe cei mai exigenti turisti, pornind de la istorie pana la natura. Capitala Greciei, Atena, cel mai vechi oras din Europa, ramane un oras al contradictiilor, pe cat de agitat, pe atat de seducator. Cel mai important punct turistic din Atena il reprezinta dealul „Acropole“, ridicat in antichitate. Din cele peste 2.000 de insule grecesti, fiecare dintre ele cu specificul sau, cele mai populare sunt Creta, Corfu, Santorini si Rhodos.
4. Malaezia, situata in inima Asiei de Sud-Est, este o destinatie fascinanta prin exotismul sau. Intre locatiilor pe care tu­ristii „trebuie“ sa le viziteze daca ajung in Malaezia se numara Cameron, sta­tiune renumita atat pentru plantatiile de ceai, precum Bharat Tea Estate, Both Tea Plantation, cat si pentru fermele de pomi fructiferi, insula Pangor, una din cele mai renumite insule ale Malaeziei, Penang, locatie unde turistii pot vizita Parcul pasa­rilor, Muntele Penang, rezer­vatia Pantai Acheh.
5. Maroc, o destinatie a con­trastelor, ce imbina exotic trecutul cu prezentul, vechiul cu modernul, civilizatia si arta. Impresioneaza aici diversitatea cultu­rala, cat si cladirile stravechi din piatra, palatele grandioase, gradinile si mo­scheile. Orasul Marrakech, simbolul ace­stui stat, este o destinatie perfecta pentru cei care vor sa-i afle istoria, unde se gaseste si faimoasa piata Djemaa el Fna, cea mai renumita si mai aglomerata din intreaga lume. In Casablanca s-a turnat filmul cu acelasi nume.