Răspunsuri

2014-05-20T22:52:30+03:00
P=126
b=2*126=252
k=252:2=126

b+k=252+126=378 kg
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-05-20T22:53:01+03:00
1. Ce cantitate de  banane este in magazin ?
   126x2=252 kg
2. Ce cantitate de kiwi ?
    252:2=126 kg
3. Cate banane si kiwi sunt ?
   252+126=378 kg