Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-20T21:13:55+03:00
2x2,5t=5t=5000kg
3x450kg=1350kg
1350kg+5000kg=6350kg12,8quintale=1280kg
6350kg-1280kg=5070kg

1 5 1
2014-05-20T21:14:39+03:00
2,5t= 2500kg
2*2500=50 000kg
3*450=1350kg

12,8q= 1280kg

50 000+1350= 51 350kg sunt in depozit

51 350-1280=50 070kg au mai ramas