Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-20T20:47:44+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(2x+3)(2x+3)² -8x -12= (4x²+ 6x+2x+3)(2x+5)
(2x+3)(4x²+12x+9) -8x -12= (4x²+8x+3)(2x+5)
8x³+24x²+18x+12x²+36x+27 -8x -12= 8x³+16x²+6x +20x²+40x +15

8x³+36x²+ 54x-8x +15= 8x³ +36x² +46x +15
8x³+36x +46x+15=8x³ +36x² +46x +15
multumesc!!!!
n-ai pentru ce
chiar nu stiam sa o fac si acum am inteles !! :)))
ma bucur ca te-am putut ajuta ;)