intr-un camion s-au incarcat 186 lazi cu mere,iar in alt camion 212 lazi cu mere stiind ca toate lazile au aceeasi masa si ca in camionul al doilea s-au incarcat 550kg de mere mai multe decit in primul ,aflati ce cantitate de mere erau in fiecare camion.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-21T00:51:35+03:00
212-186= 26 lazi
550/26=21,15 kg intr-o lada
212x21,15=4484 kg mere in al doilea camion
186x21,15=3934 kg mere in primul camion
4 4 4