5 dam si 4 m=................m , 13 hm si 2 dam=............dam ,145 km si 9 hm=.....hm

1
de ce nu ai luat punctele?
esti o ulce,iti multumesc!
dulce
Cand dau sa raspund imi scrie: "La această întrebare a răspuns deja numărul maxim permis de persoane"
daca vrei sa imi dai puncte intra pe profilul meu si multumeste-mi
mersi

Răspunsuri

2014-05-20T19:31:19+03:00
50m + 4m =54 m
130 dam + 2 dam = 132 dam
1450 hm + 9 hm = 1459 h