Daca 4 plase cu ceapa cantaresc cu 10 kg. mai mult decat 2 plase cu ceapa ,cat vor cantari 3 plase cu ceapa?(toate plasele au aceeasi masa)

as vrea sa imi demonstrati cum se ajunge sa aflati ca o plsa cantareste 5kg,respectiv 3 ,15 kg

2
cum poti inmulti nr de plase cu kg?

Răspunsuri

2014-05-20T12:53:16+03:00
4+10=14 kg 
14+3=17 kg 
17-14=3kg 
10/2 =5kg
10+5=15kg
2014-05-20T13:55:45+03:00
4+10=14kg,,                      14+3=17kg       17-14=3kg       10:2=5kg       10+5=15kg