Razboiul de 30 de ani a fost reprezentat in unele opere literare, precum piesele ,,Mutter Courage" de Berthold Brecht si ,,Walestein" de F. Schiller. Citindule veti avea o imagine mai caradespre evenimente.

2
Tu doamnei ii spui ambele variante
Deci, romanul istoric te ajuta sa ai o imagine de ansamblu a intregii epoci...iti descrie de exemple si orasul, oamenii cum traiau, ce simteau oamenii aia cand a inceputut razboiul.....o scriere istorica iti prezinta astea pe secvente, adica tu trebuie sa le pui cap la cap....nu stiu daca m-am exprimat prea bine sa intelegi

Răspunsuri

2014-05-20T09:50:40+03:00
     Scrierea istorica este destinata specialistilor de aceea este mai greoaie la citit. Opera istorica este o descriere mai ,,usurica'' pentru publicul larg. Intelegerea faptelor istorice sunt mai usor de inteles deoarece sunt puse in context. O opera istorica nu poate fi citata, deoarece multe fapte pot fi inventate pentru placerea cititorului.
2014-05-20T10:01:00+03:00
 Scrierea istorica este destinata specialistilor de aceea este mai greoaie la citit. Opera istorica este o descriere mai ,,usurica'' pentru publicul larg.
Pai si care este rezolvaea scriem istoric ca trebuie sa ma asculte si nu stiu cum sa raspund daca poti putin mai complex