Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-25T19:38:33+02:00
645/4=161.25
645-161.25=483.75

Nu a gresit el. a= nr gaini; 4*a=nr pui; 645= nr pasari total=>645=a+4a
multumesc Drakon :)
chiar doream sa te intreb despre asta :|
cristina ?
poti sa imi votezi raspunsul ca fiind cel mai bun? :| te rog???
2014-01-25T19:42:54+02:00
Asta se rezlova prin segmente 
Numarul gainilor 
__
Numarul puilor 
__,__,__,__
 In total : nr gaini +nr pui = 645 
fai apoi : nr gaini x 5 = 645 
            nr gaini  = 645:5 
             nr gaini = 129
apoi faci :   129x 4= 516
                                            R:  Gaini: 129 , pui: 516
aham asta era
defapt nu e bine
pt ca in enunt spune ca erau de 4 ori mai putini pui ca si gaini :|