Vreau doua conpuneri va rog.Una sa aiba incheiere urmatorul proverb : ,,Prietenul adevarat la nevoie se cunoste ."Si cealalta sa continui.

O intamplare deosebita

E o dimineata de vara.

Carabusul s-a trezit cu un chef de plimbare.

Incotro s-o apuce ?

1

Răspunsuri

2014-05-19T19:51:11+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 O intamplare deosebita   
     
          E o dimineata de vara. Carabusul s-a trezit cu un chef de plimbare. Incotro s-o apuce? O lua la pas prin poienita. Nici nu porni bine la drum ca se intalni cu buburuza. Carabusul o ruga sa-l insotesca la o mica plimbare prin poenita. Buburuza accepta cu placere, asa ca se pornira la drum cantand. 
         Veselie mare pe capul lor, ce sa mai ! La un moment dat auzira gemete si strigate de ajutor. Ce sa fie, ce sa fie? Cand se uitara in spatele lor....ce sa vezi? Greierul se intepenise intr-o crapatura. Saracul de el ! Nu putea iesi de-acolo. L-au impins, l-au tras, au incercat sa mareasca crapatura, dar in zadar...era intepenit.
         Tot cu furnica a avut noroc. Tocmai trecea pe acolo cu suratele ei. Au pus umarul la treaba si-au reusit sa largeasca crapatura.
         Ura! Greierul era salvat. de bucurie au incins o petrecere pana seara tarziu.

10 4 10