Va rog ajutati-ma cu traducerea in franceza:

Prietenia este cel mai de pret lucru pe care il putem avea.Pentru ca prietenia este un dar mai mare decat orice altcev,ea cantareste foarte mult in balanta bogatiilor vietii.Ea inseamna iubire,incredere si comunicare.
Pentru mine prietenia inseamna foarte mult:fericire,tristete,lacrimi,zambete,sentimente,ganduri si iubire.Ea inseamna sa invatam sa apreciem o persoana nu pentru ceea ce este in exterior, ci pentru ceea ce este in interior.
A oferi sprijinul tau cand celalalt este slab,a-i da zambetul tau cand el l-a pierdut pe al lui.
Adevarata prietenie e ca sanatatea,valoarea ei este rar apreciata,pana cand este pierduta.
Este asemenea unui trandafir.....cate o data mai si inteapa putin dar pana la urma de mangaie cu cate o petala catifelata...asta o putem numi prietenie,dar nu si atunci cand acel ghimpe intra cu totul si nu-l mai putem scoate...

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-19T18:56:05+03:00
L'amitié est la chose la plus précieuse que nous avoir.Pour que l'amitié est un don plus que toute autre chose, il pèse lourd dans la balance de la richesse vie. Elle signifie l'amour, la confiance et la communication.
Pour moi l'amitié signifie beaucoup: le bonheur, la tristesse, les larmes, les sourires, les sentiments, les pensées et l'amour Il désigne une personne n'apprend pas à apprécier ce qui est à l'extérieur, mais ce qui est à l'intérieur..
Pour apporter votre soutien lorsque l'autre est faible, donner à votre sourire quand il a perdu son.
La véritable amitié est comme la santé, sa valeur est rarement apprécié jusqu'à ce qu'il soit perdu.
Il est comme une rose ..... une fois chaque mois de mai et pique un peu, mais finalement le balayage avec un pétale mou ... Que nous pouvons appeler des amis, mais pas lorsque cette épine viennent avec tout et ne pas nous pouvons supprimer ...

79 4 79