Răspunsuri

2014-05-19T16:56:08+03:00
600 hm=60 km
180km-60km=120km

atata?
60km+60 km=120 km
180km-120km= 60 km
atata ,,,primul rasp nu e bun scz n-am citit bn prob
2014-05-19T16:59:53+03:00
180km=1800hm
2x600hm=1200hm
1800hm-1200hm=600hm
600hm=60km