Răspunsuri

2014-05-19T15:19:48+03:00
210 t =2100 q =210000 kg
40000 kg = 400q = 40t
3500 q = 350 t = 350000 kg
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-19T15:26:32+03:00
A)210 t=?q
210 *10=2100 q
2100q=?kg
2100*100=210000kg
b)40000kg=?q
40000:100=400q
400q=?t
400:10=40t
c)3500q=?t
3500*10 =350 t
350t=?kg
350*1000=350000kg