Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-19T14:50:16+03:00
A=(-4, 3], adica A={-3,-2,-1,0,1,2,3}
B=(-3, 4] adica B={-2, -1, 0, 1, 2, 3, 4}

A)A reunit cu B = toate din A si din B
={-3, -2, -1, 0, 1, 2, 3, 4}

b) A intersectat cu B = adica doar ce au in comun
={-2, -1, 0, 1, 2, 3}

c) A-B = adica toate din A care nu se gasesc in B
={-3}
ai inteles cum am facut?
Da...Si iti multumesc din suflet
2014-05-19T14:53:15+03:00
A={-3;-2;-1;0;1;2;3}
B={-2;-1;0;1;2;3;4}
AUB={-3;-2;-1;0;1;2;3;4}
A intersectat cu B={-2;-1;0;1;2;3}
A/B={-3}


1 5 1