Am doua probleme la mate clasa a4a prima este asa:opt grupe de sportivi faceau exercitii de tir..fiecare grupa avea trei randuri de sportivi si an fiecare rand erau cate 4 sportivi . antrenorul le-a ampartit 2208 de cartuse .cate cartuse s-au cuvenit fiecarui sportiv ?formulati si alte antrebari pentru formularea problemei .va rog cu operatii cu tot vreau .a doua este asa :un tren accelerat a parcurs an prima zi 1176 de km ,iar a doua zi 1232 km .trenul a mers cu o viteza medie de 56 km pe ora . an cate ore a facut trenul tot drumul ?sa se rezolve an doua moduri

1

Răspunsuri

2014-05-19T14:32:29+03:00
1. 8x3x4=96 sportivi
2208:96=23 gloante a primit fiecare sportiv
Cate gloante a primit fiecare grupa?
3x4x23=276 gloante fiecare grupa


2.Modul I
Cati km a parcurs in total?
1176km+1232km=2408km
Cate ore au fost necesare?
2408:56=43 ore

Modul II
Cate ore a parcurs in prima zi?
1176:56=21 ore
cate ore a parcurs a doua zi?
1232:56=22 ore
cate ore a parcurs in total
21+22=43 ore