Răspunsuri

2014-05-18T22:21:06+03:00
Este o zi frumoasa de vara!
Eu si prietenii mei ne-am gandit sa facem o excursie pt cateva zile la munte la Rarau. Ne-am facut bagajele si am pornit la drum,iar peste cateva ore am ajuns.
In jur era o priveliste  foarte frumoasa si de neuitat,soarele stralucea voios pe cerul senin,apa curgea cristalinaiar  turistii urcau pe munte cu telescaunul/telecabina i.
Mergand pe drum ne-am intalnit cu un urs ( aici  iti dai drumu la imaginatie)
......
ok :))
ms ms :))
Mergand pe drum ne-am intalnit cu un pui de urs care era ranit,atunci am sunat repede la veterinar pt al ajuta. Peste cateva minute a venit veterinarul si a luat puiul de urs pentru al ingriji.A doua zi am mers sa vedem cum este ursuletul :)) ,avea o rana foarte adanca la labuta iar veterinaru i-a bandajat-o pt ai ameliora durerea. Peste 2 zile puiul de urs s-a intors din nou in padure iar noi eram fericiti ca am ajutat la vindecarea unui animal salbatic.. ( nu stiam ce sa mai scriu :)) )
multumesc din suflet
Cu placere!
2014-05-19T08:07:04+03:00
E atat de frumos afara!
Impreuna cu prietenii mei ne-am decis sa facem o plimbare la munte.
Cand am ajuns acolo parca eram in paradis. Brazii erau atat de inalti incat nu-ti puteai lua ochii de la ei, pasarile ciripeau cu glasul lor melodios, raul curgea lin. Apa era calduta. Prin iarba erau multe gunoaie si nu aveai unde sa stai. Eu si cu prietenii mei ne-am decis sa le adunam. Dupa ce le-am adunat ne-am asezat si am facut un gratar. Dupa 2 ore am plecat acasa si ne-am uitat la TV.
A fost o zi minunata!
Stiu, nu e prea buna..

5 3 5