Pornind de la versurile date , redacteaza o descriere de cel putin 6 randuri (de caiet ) in care sa apara 2 adjective cu valoare stilistica de epitet. Repede va rooog mult !!! Poezia: Imparat slavit e codrul Neamuri mii ii cresc sub poale Toate inflorind din mila Codrului , Mariei - Sale.(...) Crainici,iepurii cei repezi Purtatori ii sunt de vesti Filomele-i tin orchestrul Si izvoare spun povesti Peste flori, ce cresc in umbra Langa ape , pe potici Vezi bejanii de albine Armii grele de furnici Hai si noi la craiul , draga Si sa fim din nou copii Ca norocul si iubirea Sa ne para jucarii. SCUZATI CUM SUNT ASEZATE .

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-18T21:57:10+03:00
Codrul este imparat peste animalele lui harnice. El va sti mereu ce sa le spuna inferiorilor sai. Chiar daca iepurii pufosi vor gresii, el va fi mereu bland cu supusii sai. Eminescu descrie foarte frumos padurea. El doreste sa se intoarca in vremurile de mult apuse. Albinele, vesele, sunt minunate. Ele, greoaie, incarcate cu polen, pornesc spre cuib. Un concurent detul de bun pentru ele ar fi armata furnicilor. Subtirici, dar totusi voinici, ridica o greutate imensa.
Cam asa am stiut sa fac! Cred ca am fost de ajutor! Oarecum...
AS LUA 10+++ PENTRU DESCRIEREA ASTA DE 10+++ , DOAR CA DOAMNA O SA-SI DEA SEAMA CA NU AM SCRIS-O EU PENTRU CA E MUUULT PREA FRUMOASA , DAR TOT O SCRIU PENTRU CA AR FII PACAT DE EA PENTRU CA E FFFOARTE FRUMOASA
:)))
Bn , am exagerat putin , nici chiar de 10 , adica albinele nu au cuib , ci stup , si la ce gresesc iepurii???Scuze dar unele cuvinte sau pripozitii nu le-am scris.
Nu conteaza! Oricum, am fost putin confuza si incurcata. Am scris doar pentru ca mi-ai cerut si euam vrut sa nu te dezamagesc!