Intr-un butoi se afla 6 hl de ulei,iar in altul cu 20 dal mai putin.Jumatate din cantitatea de ulei
s-a pus in sticle de 2 l,iar restul,in sticle de un sfert de litru.Cate sticle au fost necesare?
va roooooooooog!!!!imi va da nota!!!!!!

2

Răspunsuri

2014-05-18T16:16:19+03:00
6hl=60 dal
60-20=40 dal sunt in al 2 -lea butoi
60+40 =100dal in ambele butoaie
100dal=1000l
10000:2=500l
500:2=250 sticle de 2 l
500*4=2000 sticle de un sfert
250+2000=2250 de sticle au fost necesare


9 4 9
2014-05-18T16:23:50+03:00
6hl=60 dal
60-20=40 dal sunt in al 2 -lea butoi
60+40 =100dal in ambele butoaie
100dal=1000l
10000:2=500l
500:2=250 sticle de 2 l
500*4=2000  sticle  sfert
250+2000=2250 sticle

5 4 5