Răspunsuri

2014-05-18T14:31:42+03:00
9+9+9+3=30 elevi sunt in clasa, cum am calculat? ,simplu, daca 30 % repreznta 9 elevi atunci 30+30+30+10=100%
1 2 1
2014-05-18T14:51:05+03:00
30/100*numarul de elevi din clasa =9
Si de aici se rezolva simplu.e doar o simpla egalitate.
Adica nr de elevi =9*100/30
900/30=30
Asa e mai usor .