Răspunsuri

2014-05-18T12:40:45+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Era o zi frumoasa de primavara.
Deodata a inceput ploaia. Stateam si ma uitam cum picaturile bat in geamul camerei mele parca rugandu-ma sa le las sa intre. Imi placea sa privesc cum ploua. Era linistitor. 
Mi-am fixat privirea pe un catelus care tremura si incerca sa se adaposteasca. N-am mai stat pe ganduri, mi-am luat geaca, umbrela si am plecat cu gandul de a salva acel catelus infrigurat si probabil chiar infometat! Am ajuns langa el, l-am luat repede in brate si am fugit cu el pana acasa. Era micut. I-am facut baie, l-am pieptanat si cand au venit parintii acasa i-am rugat sa ma lase sa-l pastrez. Au fost de acord, dar mi-au atras atentia si mi-au spus: "Daca nu vei avea grija de el, nu il vom putea pastra."
De atunci au trecut doi ani, iar Bobi (sau ce nume vrei tu sa-l cheme) s-a facut mare si frumos. Aceea a fost cea mai frumoasa intamplare pe care am avut o cu animalul meu preferat!

Sper sa-ti placa. :))
84 4 84