Va rog sa ma ajutati am de facut un eseu pornind de la tragedia Romeo si Julieta de Shakespeare in care sa respingi sau sa sustii afirmatia : "Romeo si Julieta este cea mai trista poveste dintre toate , pentru ca cei doi mor nevinovati si victime nu ale destinului , ci ale intamplarii"

Argumentatia ta trebuie sa porneasca de la o premisa apoi sa aduca minimum 2 argumente intarite prin exemple si sa se incheie cu o concluzie !

Multumesc mult de tot ! :)

1
Pentru un eseu e cam mult de scris aici.
ti-as da un site dar nu pot ca nu am voie! :|

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-26T02:43:58+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Povestea de iubire ale celor doua personaje shakespeariene este tragica deoarece toate evenimentele in care Romeo si Julieta sunt implicati se bazeaza pe conflicte;
1. CONFLICTUL INTRE GENERATII  cei doi sunt mult prea tineri pentru un sentiment atat de profund; nimeni nu le acorda nici o sansa.
2. CONFLICTUL INTRE FAMILII: cele doua familii, Montague si Capulet,din care provin se urasc de moarte; Romeo il ucide pe Tybalt, varul Julietei.
3. CONFLICTUL DINTRE CE VREA AUTORUL / POVESTITORUL SI CE VREA CITITORUL / PUBLICUL LARG: sa nu uitam ca in acele vremuri, piesele se desfasurau in fata unui public larg in piete publice, iar firul naratiunii se infiripa la fata locului.
4. CONFLICTUL DINTRE EROII prea tineri si DESTINul care  se opune celei mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile prin evenimentele tragice ce tes capcane indragostitilor, creand confuzie si deziluzie. Indragostitii din Verona mor victime ale razbunarii si urii pe care iubirea pura a lor nu le-a putut invinge decat prin trecerea acestora in nefiinta.
8 3 8