Răspunsuri

2014-05-17T22:07:09+03:00
Intr-o zi calduroasa de primavara am iesit la plimbare in parc.Umblam hai-hui fara sa caut nimic si fara sa astept pe nimeni...mergand pe o alee aud in spate tropait de pantofi...nu apuc sa ma intorc sa vad cine e cand cineva sau ceva imi sare in spate...usor speriata intorc privirea si vad pisica prietenei mele.bineanteles ca era si Corina,prietene mea.nu ne mai vazusem de mult timp asa ca am plecat impreuna povestind din amintirile noastre...din ele nu lipsea pisicuta asta nazbatioasa care ne-a inveselit de multe ori cu nazdraveniile ei.timpul a trecut usor si nu ne-am dat seama ca de fapt era seara...am mers impreuna spre iesirea din parc si ne-am dat intalnire intr-o alta zi...mai erau multe de povestit si noua ne facea placere sa ne amintim timpurile trecute..

14 4 14
2014-05-17T22:22:00+03:00
                              de ziua mea 

ieri a fost ziua mea .eu am dat o petreceri.am invitatmulti colegi prieteni si 1 clovn.am ras intruna din vina clovnului .eu i-am spus sa aiba grija pe jos si apoi a aruncat o coaza de banana.
     pt petrecere am cumparat 25 de pizze, 30 sucuri, 30 ape plate minerale ,2 mari torturi, 10kg de prazitureuri,5kg saleuri si 10 kg de fursecuri.
     pe la 8 (noaptea) am pus un film de groaza dar cand sa-l bag ce sa vezi:am cumparat un cd gresit. dupa am vr sa-mi pun un pahar de suc dar am cazut pe coaza de banana pe care am aruncat-o pe jos.
   le-am spus parintilor de ea dar eu din greasea i-am inpins si bufff
   a fost o zi hazlie!
5 2 5