Redacteaza o compunere de 15-20 de randuri in care sa prezinti o intamplare petrecuta intr-o zona de munte.In compunere drepuie sa folosesti atat naratiunea, cate si descrierea,sa relatezi la persoana 1 si sa alegi un titlu sugestiv.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-17T17:50:33+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                                     La munte
     In luna ianuarie,am plecat impreuna cu familia mea la munte .Dupa un drum lung ,am ajuns insfarsit.Ningea cu fulgi mari ca de vata.Varfurile muntilor erau acoperiti de o mantie alba si stralucitoare de zapada.Pe partie , un sirag de saniute aluneca rapid in jos.Sub norii cenusii se ascundea soarele ,ce iesea la iveala din cand in cand.Eram fascinat si  abia asteptam sa ma bucur de toate acestea.
     .Dupa ce ne-am cazat la o cabana am plecat intr-o drumetie.Mergeam cu greu prin zapada .Pe parcursul drumetiei am vazut multe animale .Cand am ajuns  aproape de destinatie am zarit  o caprioara ranita,ce statea intinsa pe zapada rece.Norocul nostru a fost ca tatal meu este veterinar.In timp ce mama mea a sunat la salvamontisti ,tata a bandajat-o .Salvamontistii ne-au asigurat ca biata caprioara va fi bine.
Ne-am continuat drumetia fericiti ca am putut ajuta.
151 4 151