Răspunsuri

2014-01-24T16:32:36+02:00
Fiind week-end, tata ne-a dus pe mine şi pe sora mea la bunici. Când am ajuns, se făcuse seară. Tot satul era îmbrăcat într-o haină albă şi pufoasă.
Dimineaţa ne-am trezit, uitându-ne  curioase să vedem peisajul Doamnei Iarnă.
Am luat micul dejun, ne-am pregătit şi am plecat la sănuiuş, anunţându-ne toţi prietenii de la mic la mare.
În drum spre derdeluş, am văzut cum fumuri albe se ridicau in văzduhul plumburiu. La orele amiezii, noi alunecam cu săniile, glasurile noastre vesele tulburând liniştea din jur.
De sus, priveliştea era minunată! Drumurile păreau nişte oglinzi poleite de soarele strălucitor.
La-ndemnul unui băiat, a  început  bătaia cu bulgări. Eram atât de fericiţi! În jurul nostru zăpada cristalină părea un lan de diamante.
Pe înserate, când în sfârşit ne-a  cuprins frigul si foamea ne dădea târcoale, am pornit-o către casele noastre, după o zi de neuitat. Ne-am despărţit de prietenii noştri, cu gândul ce va urma week-endul viitor.
Mersi mult !!
da
Copy/Paste...scrisa prea repede :)
Cine vorbea ...
:>
2014-01-24T16:33:48+02:00
Intr-o frumoasa zi de iarna, pe cand soarele, inghetat de gerul cumplit nu mai dadea nici o raza, multi copii s-au planuit sa mearga la sanius. Dupa ce s-au imbracat cu ghete, manusi, geci groase, si-au luat saniile si s-au dus pe partia inghetata de pe varful dealului. Ei faceau boburi, se imbulgareau, faceau oameni de zapada si se distrau,asta  era cel mai important.
Dupa ce au vazut ca se innopteaza, toti s-au speriat si au inceput sa fuga in toate directiile, ca sa nu ii bata parintii ca au stat la sanius.