Circle the correct item
1) You should find a way to.......your fears.
a)interfere b)overcome c)beat d)resist
2)That skirt fits like a................
a)glove b)shoe c)belt d)tie
3)Can I please........on this blouse?
a)wear b)put c)fit d)try
4)There are a lot of strange herbs on.......in the market.
a)show b)display b)the sport d)purpose
5)She looked so miserable ,I really. for her.
a)fit b)got c)felt d)fell
6)I'm afraid that the supplies won't ...very long.
a)preserve b)go c)last d)keep
7)The criminal didn't manage to get.........with his crime
a)on b)away c)along d)up
8)I can't eat this bread.It's.....
a)bland b)greasy c)mild d)stale
9)Can I have a............sugar ,please?
a)lump b)knob c)pinch d)clove
10).......the onions,then cut them into small pieces.
a)Slice b)Chop c)Peel d)Beat Multumesc!!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-05-16T18:55:35+03:00
1. a)
2. a)
3. d)
4. b)
5. c)
6. c)
7. b)
8. d)
9. b)
10. c)
3 5 3