Redactati o compunere in care sa va imaginati o avemtura a Ciresarilor in pestera:

VA ROG [email protected]

2

Răspunsuri

2014-05-16T17:18:51+03:00
  Eu, Ionel, Victor si Maria am intrat in pestera. Deodata se asternu intunericul, racoarea si linistea noptii. Am fost fascinati de stalactitele si stalagmitele care aveau forma unor lumanari si totul era de gheata!
  Nici nu pot sa va descriu emotia cand Victor nazdravan fiind din fire s-a ascuns si noi am crezut ca a cazut in lac. Dupa cateva minute bune de cautare am plecat sa aducem ajutoare, adica mai multi prieteni. 
  Cand ne-am intors l-am gasit pe Victor construind o pluta. El era bucuros ca a reusit sa construiasca pluta singu. Noi i-au spus sa nu mai faca astfel de glume! 
  A fost totul minunat ca in poveste!

        Sper ca te-am ajutat!!!

  
eu am facut-o
Comentariul a fost şters
dar eu am pus ca victor s-a ascuns si noi am crezut ca a cazut in lac.... cand ne0am dus l-am gasit construind o pluta...
tu poti sa mai schimbi cate ceva
Comentariul a fost şters
2014-05-16T19:40:14+03:00
Iarna a sosit.Cireşarii sunt în vacanţă.Ei îşi petrec vacanţa la munte,într-o cabană împreună cu alţi copii.În locul în care se află cireşarii se organizează tot felul de concursuri cu premii.Se fac concursuri de viteză cu schiurile,se construiesc oameni de zăpadă şi copii se bat cu bulgări de zăpadă. Mulţi copii sunt deghizaţi în mari campioni la schi,iar alţii sunt deghizaţi în cireşari.Toţi cireşarii arată la fel.Nu se pot deosebi cireşarii adevăraţi.Dacă cineva spune că este un cireşar adevărat poate fi bătut de ceilalţi copii.De aceea cireşarii adevăraţi nu se prea arată în public.