Un text de 5 randuri sa contina ortogramele printr-o,printr-un,dintr-un,dintr-o. text nu propozitii

2
Printr-o poiana verde zbura linistit un fluturas sub povara culorilor ce-l infrumusetau. Dintr-o data o buburuza se ivi in fata lui ,devenind prieteni.Zburau incontinuu ,erau atat de fericiti! pana cand buburuza disparu printr-un dans neobisnuit. Dintr-un anumit motiv ,nu se stie care ,buburuza disparu si lasa fluturele sa o caute pana in zilele noastre.

Răspunsuri

2014-05-16T13:03:43+03:00
Intr-o zi , am plecat eu , si cu un prieten la plimbare in parc ... Intr-un moment dat ..... (scrii tu ideea ta pe spatiile punctate ) ..
Marian , prietenul meu l-a vazut pe X cu X . Lui i-a parut rau faptul ca nu s-au dus si eila ceilalti prieten . Mai poti continua si cu un dialog , e doar un exemplu , nu trebuie sa scrii exact asa , eu ti-am dat doar un exemplu banal , dar tu poti sa ''infloresti''
6 4 6
2014-05-16T13:38:37+03:00
Dintr-o scorbura a iesit o vulpe impreuna cu puii sai. Dupa o vreme a iesit dintr-un copac o veverita. Vulpea a intrebat-o pe veverita:
-Draga veverita ai ceva de mancare si pentru mine ca mor de foame si la fel si copii mei?
-Vulpe, eu nu mananc cea ce mananci si tu, fiindca eu mananc doar ghinde, zise veverita.
Printr-un tufis auzind conversatia vulpii cu veverita iesi un lup. Lupul zise ca are el ceva de mancare pentru ea si puii sai. Vulpea a plecat dupa lup si toti au plecat la masa.
Apoi printr-o scorbura a iesit o pasare care o intreba pe veverita de ce a venit lupul si vulea la ea. Ea ii zise ca au venit pentru mancare.
Pasarii incepea sa-i se para ceva ciudat deoarece lupul nu prea invita la masa pe nimeni, dar din acea zi nimeni nu o mai vazu pe vulpe si puii sai si totul ramase un mister.
4 4 4