Răspunsuri

2014-05-16T14:15:31+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                    Eu in oglinda
 Dimineata. Raze timide de soare poleiaza cu zambetul lor incaperea. Inca o zi de vacanta. Stiam ca in acea zi vom merge la rude in vizita.
 Bucuria ma prindea in stransoarea ei si nu-mi mai da drumul. 
 Dupa ce m-am dus sa-mi iau micul dejun, am plecat spre camera parintilor. Bat politicos la usa. Imi apare mama in prag cu o fata somnoonta. O anunt, pentru a nu stiu ata oara saptamana asta, ca azi mergem la Daria, verisoara mea. Mama, somnoaroasa, il trezeste pe tata si se pregatesc impreuna de plecare. Si eu fac intocmai. Din pricina ca drumul era lung, am inceput sa cant. Asa am tinut-o pana ce am vazut prin geamul masinii gardul Dariei. Ma dau jos rapid si o intampin pe Daria. Mi s-a parut ca nu mai e Daria pe care o stiam eu. Nu aveam habar ce e schimbat, dar imi placea.
 Daria m-a invitat in camera ei. Deja, inainte de a veni eu, ea imi pregatise un pat in care sa dorm. Acel pat era decorat exact pe placul meu.
 Zilele treceau. Alaturi de Daria, ma simteam minunat. La masa, eu observam ca ma imita,oarecum... Totusi, miscarile si gesturile pe care le facea ea imi erau atat de familiare! 
 Dupa mult timp in care m-am gandit la asta, am marturisit gandul meu Dariei. Ea nu a ras de miune, asa cum ma asteptam. In schimb, ea a comfirmat cele spuse de mine. Ea a explicat in felul urmator:: Anisia, sti bine ca mie imi place are mult de time! De aceea, gesturile tale imi plac foarte mult. Au o gratie in ele pe care eu nu o aveam inainte si pe care acum o am. Imi place tare mult de time, asa ca anumite gesturiam zis ca nu ar fi rau daca le-as imita." La auzul acestor cuvinte, eu am raspuns cat se poate de sincer" Imi place de tine asa Daria, imi place absolut tot ce faci. Si nu m-ar deranja absolut deloc daca ai contiunua sa fi asa."
 In acea clipa, mi-am dat seama da Daria e imaginea mea in oglinda!
10 3 10
Eu sper ca e ok, dar nu cred ca-ti va placea, Anisia! Scuze!
As fi vrut o descriere a cuiva. Tu ai facut mai mult o ... asemanare. Sper ca nu te superi!
Nu ma supar deloc! Tu esti prietena mea, Niss!