Un pamantean si un extraterestu s-au intalnit intr-un parc de distractii.Scrie o compunere de 8 randuri , in care sa-ti imaginezi modul in care si-au petrecut timpul cele 2 personaje. Vei folosi cate 2 adverbe,prepozitii,conjunctii si interjectii. Raspundeti repede va roooog muuuuuult scrieti macar o idee.

1

Răspunsuri

2014-05-16T14:38:28+03:00
Intr-un parc de distractii a aterizar ceva neobisnuit. Ceva de metal.Un om, mai curajos de fel, se gandeste"Sa ma apropii?Sau sa nu ma apropii?" Dar intr-un final primul gand a invins.Se apropie. Boing! Se deschise usa OZN-ului. Dan era curajos, dar extraterestrul si mai curajos. Se apropie de el si ii puse in ureche un traducator. Zboing, pleosc, tranc! Doar asta auzea pana atunci. Dar dupa ce i-a pus traducatorul, Dan a inceput sa vorbeasca si el limba lui. Il invita la voaca. Extraterestrul acceptase. 
 Incepura mai intai cu toboganele. Extraterestrul a fost fascinat mai ales de cel cu apa. Pe planeta lui nu exista asa ceva. Era foarte fericit. Dupa ce s-a dat de zece ori pe acelasi leagan, tobogan si lucruri de tot felul, extraterestrul obosise. Ii marturisi lui Dan ce avea de facut. Acesta acceptase si accepta alegerea lui. Traducatorul i-l lasase, pentru datile cand se vor mai intalni.

De ce?
Daca tu crezi ca e nereusita, fa alta mai buna! Sau scrie-o pe a mea. Ultima in cel mai rau caz. Sau nu..
EXTRATERESPRUL PLANGE CA L-A LATRAT UN CAINE MIC SI PUFOS NAIBII PANA SI UN COPIL DE 3 ANI AR FII MAI MATUR DECAT EL
Ce????!!!!Wow!
INTREBARE : Imi pari destul de desteapta asa ca ai putea sa-mi raspunzi la ultima mea intrebare cea cu poezia si descrierea te rooog fruuumos