1) explicati cum se formeaza nisipurile in desert stiindca intre temperatura din timpul zilei si cea din timpul noptii este o diferenta mare
2) de ce atunci cand se executa la strung piese de mare precizie dimensiunile care se masoara in timpul executiei sunt diferite de cele pe care le au piesele la locul de utilizare ? dimensiunilemasurate in timpul executiei sunt mai mari sau mai mici ?

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-16T17:25:54+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1) Se faramiteaza stancile din cauza diferentelor de temperatura noapte/zi si mai contribuie si vantul.
2) La prelucrarea prin aschiere, piesele se incalzesc si se dilata, chiar daca prelucrarea prevede racire cu apa. Exista riscul ca dupa racire, gabaritul piesei sa nu mai fie acelas ca atunci cand era masurat in timpul procesului de prelucrare.
Deci dimensiunile in timpul executiei, sunt dimensiuni mai mari decat le vor avea in general la locul de utilizare. Si probabil ca prin proiectarea pieselor se tine cont de acest aspect, astfel incat piesele sa se incadreze in cotele necesare la locul de utilizare.
1 5 1