Răspunsuri

2014-05-15T19:03:56+03:00
Avea sa inceapa prima mea vacanta de vis,era o zi insorita de iulie si urma sa plecam la mare impreuna cu familia si catva prieteni de familie si binenteles si cu prietenul meu Matei ,timp de 7 zile .    Drumul spre mare a fost lung si placut a fost o mare experienta pentru mine,deoarece numai calatorisem niciodata cu trenul.     Din tren am urmarit cu mare atentie cum trenul trece prin paduri ,campii ,si peste rauri ,au fost imagini memorabile. 
   Ajunsi la mare ne-am cazat si primul lucru care l-am facut a fost sa merg  sa vad marea,sa o ating , apa era foarte rece . Impreuna cu Matei am facut un castel de nisip , am cules scoici de mare si am ascultat sunetul marii. A doua zi tatal meu impreuna cu a lui Matei si bunicul lui ne-au intrebat : 
- Copii,nu vreti sa mergeti cu noi la pescuit? - Ura!Cum sa nu vrem.    Bunicul lui Matei a mers sa inchirieze o barca,iar eu si cu Matei am ajutat parintii la montarea undetelor.   In acea zi am prins peste de mare si am invatat sa pescuiesc. In aceasta vacanta am mai fost la delfinariu in parcul de distractii si am vizitat mai multe statiuni.    Imi era foate greu sa ma gandesc ca trebuie sa ma despart de mare si de toate aceste lucruri frumoase,in care am vazut si am invatat asa de multe lucruri cum ar fi: ca apa marii este sarata si am vazut multe specii de pesti si de pasari.    Asa ca mi-am luat ramas bun de la mare si i-am promis ca ma voi intoarce ,stiam ca nu va pleca din acel loc.
39 4 39