Răspunsuri

2014-05-15T16:33:09+03:00
5(x-1)+2=2(x+3-1)
5(x-1)+2=2(x+2)
5x-5+2=2x+4
5x-2x=4+5-2
3x=7
x=7/3
multumesc mult
de ce mi.ai sters raspunsul?
pt ca ai furat de la mine tot, si tu ai mai pus rezultatul impartirii.
nu e adevarat , si eu stiu calcula , de ce pe unii nu ii lasi sa se bucure?? in fine ....
2014-05-15T16:42:07+03:00
5(x-1)+2=2(x+3-1)
2x=5+1-2=2-3+1
2x=4=-2
2x=4+-2
2x=2
x=2:2
x+2
ups scuze asta eu nu pentru tine
asta e pentru tn 5(x-1)+2=2(x+3-1)
5(x-1)+2=2(x+2)
5x-5+2=2x+4
5x-2x=4+5-2
3x=7
x=7/3
aaa mersi orcum'
și la urmă nu e 3 x dar 2x