Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-23T20:44:29+02:00
Pai daca are 68 de mere si mama lui ii mai da 53  , atunci e 68+53 = 121 (mere ) ...
Daca le da la 9 prieteni cate 3 , este : 9 x 3 = 27 (mere ) ... Deci ii raman 121-27 =94 de mere ....
2014-01-23T20:46:57+02:00
68+53=121
9*3=27
121-27=94 mere ii mai raman.
1 4 1