Alcatuieste o compunre cu titlul :Sarbatoarea Invierii Domnului in familia mea.In cuprins prezinta cum te pregatesti tu si familia ta pentru intampinarea celei mai mari sarbatori a Bisericii Ortodoxe:Invierea Domnnului.

1

Răspunsuri

2014-05-14T23:15:11+03:00
Pastele pentru romani reprezinta una dintre cele mai importante sarbatori religioase din an, fiind petrecuta de obicei in familie. Pastele necesita pregatire dinainte, oamenii tinand post, pregatindu-se spiritual, mergand la biserica si facand curatenie prin case. In preajma Pastelui casele se umplu de miresme de la feluritele mancaruri traditionale: pasca, drob de miel, oua rosii si multe altele.

Pastele sarbatorit in familie este o traditie nescrisa, pastrata din generatie in generatie. De Paste trebuie sa fim mai buni, mai intelegatori, mai iertatori si sa ne bucuram de compania celor dragi.

Semnificatia sarbatorii poate fi gasita in  Scriptura Crestina. Iisus a inviat la 3 zile dupa ce a murit, fiind crucificat.   Noi sarbatorim Invierea Domnului in Ziua de Pasti sau Duminica Pastelui.
9 4 9