Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-14T19:00:21+03:00
1) ( \sqrt{2}y ^{2}-2 \sqrt{2} y^{2}  )+3 \sqrt{2}y+4 \sqrt{2}y= - \sqrt{2} y^{2}+7 \sqrt{2}y
2)  x^{2} -2x+3x-6- x^{2} +5=x-1
3)  x^{2} +x-4x+4- x^{2} -x-2x-2=-6x-2
4)2 \sqrt{6}  x^{2} -6x+2x- \sqrt{6} -2 \sqrt{6} x^{2} =-4x- \sqrt{6}
5)5 x^{2} +2 \sqrt{5}x+ \sqrt{5}x +2-(5- \sqrt{5}-2 \sqrt{5}+2 ) =5 x^{2} +3 \sqrt{5}+2-7+ \sqrt{5}+3 \sqrt{5}=5 x^{2} +7 \sqrt{5}-5
tr si pasii prin care ai rezolvat
am scos de sub radical..am adunat termenii asemenea iar cei cum ar fi -x si +x se reduc si cam atat
bn..ms