Răspunsuri

2014-05-14T20:26:50+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Expozitiunea:
Domul Lefter Popescu , un simplu functionar la minister , a cumparat cu ceva timp  in urma 2 bilete la loterie, cu bani de la domn capitan Pandele ,motivat de supertitia ,ca daca cumperi cu bani inprumutati ,ai mai mult nororc .
Intriga: .

A trecut un timp de la cupararea biletelor pt ca se amanase de cateva ori , iar intr o seara ,in timp ce domnul Lefter discuta cu sotia sa despre problemele vietii, in fata  casei se opreste o brija , din care iese domn caoitan Pandele , si ii spune ca biletele sunt castigatoare la cel mai mare premiu .

Desfasurarea actiuni :
Dar apoi dupa marea bucurie , isi da seama ca nu stie nu sunt  si le catuta impreuna cu sotia sa , prin toata casa dar nu le gaseste  . Apoi isi aminteste ca le a lasat in jacheta cenusie , dar sotia sa ii spune usor rusinata ca a vaduto pe 10 farfuri la chivuta , aceea fiind Taca care venea la ei tot timpu . Atunci el porneste cu politia dupa el la casa tigancilor  si le aresteaza pe rudele Tacai inclusiv pe ea , dar cand el pleca de la interogatoriu , inspectorul trece pe acolo si le elibereaza .Apoi el se gandeste sa le roage frumos sa i dea biletele , promitandule  o  parte din castig .

Punctul culminant :
Ajugand la casa femeilor , bate de cateva ori la geam si nimic, apoi bate mai cu  spor, si se trezeste  cu o farfurie in cap , si le vede pe femei inarmate cu tot felul de ustensile , cu care l au alergat si batut pana nu s a mai vazut aprope de casa lor .


Deznodamand:
Cand ajunge acasa , citeste un bilet in care scrie ca daca nu vine la servici va fi concediat .Dimineata fara nici un chief de munca  se duce la servici umilit si se ocupa  obligat, de un proiect , umbland prin el , gaseste doua foite indoite , acestea fiind biletele . Apoi pleca de la servici si se duce cu biletele la loterie sa ia bani , dar acolo afla ca biletele nu sunt castigatore  , acesta reactioeza crizat , fiind scos pe sus de acolo. Acesta aproape ca inebunise si umbla pe strazi, nici autorul nu stie ce sa intamplat cu el ... 


 Pai cam asta e sper ca te am ajutat he :D , pt ca chiar am scris mult ... , desigur pt ca am vrut :).

129 4 129