Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-23T19:24:39+02:00
20h=20h*60min=1200minute
1200minute*60secunde=72000secunde
4h7min30s=4*60+7*60+30=240minute+420s+30s=240*60+450=25200+450=25650secunde
 40min=40*60=2400secunde

8h=8*60*60=28800secunde
25min=25*60=1500secunde
28800+1500=30300secunde 

3min20sec=3*60+20=180+20=200secunde
Bafta sper sa fie bine.

Da ne-a pedepsit pe toti pt unu :))
http://www.conversii-metrice.ro/ de aici am facut cu orele ca altfel era cam greu.
Eu i-am transformat in secunde pentru ca in ore nu prea se poate, adica na da undeva la 0,055 si nu cred ca il ajuta la ceva.
Ma refer la ultimul exemplu.
Da stiu ,dar i-am transformat cum a cerut.
2014-01-23T19:26:20+02:00
20h=72000 s
4h 7min 30 s=14,850 s
40min=2400 s
 8h 25min =30,300 s
60s =0.016667 h
3min 20sec=0.055556 h
1 5 1