In 2 lazi sint 85 kg de morcovi.dupa ce din fiecare lada se consuma cantitati egale,in prima lada ramin 14 kh,iar in cealalta 21 kh.ce cantitate de morcovi sa consumat din fiecare lada?
rezolvare cu plan:

2

Răspunsuri

2014-05-14T17:13:02+03:00
1)ce cantitate de morcovi au ramas?
14+21=35kg
2)ce canitate de morcovi s-a consumat?
85-35=50kg
3)ce cantitate sa consumat din fiecare lada?
50/2=25kg
4)ce cantitate a ramas in prima lada?
14+25=39kg
5)ce cantitate a ramas in a doua lada?
25+21=46kg
raspuns
1 lada-39 kg
2 lada-46 kg
1 5 1
2014-05-14T17:15:01+03:00

Ajungi pana undeva si nu mai poti sa rezolvi in continuare!scz...Poate e problema gresita....



  


   



     



    

1 1 1