Răspunsuri

2014-05-14T17:57:33+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Scrii conditia de echlibru a parghiei.
M1*g*X=M2*g*(l-X)
Simplificam cu g si scoatem X
M1*X=M2*l-M2*X
X*(M2+M1)=M2*l
X=M2*l/(M2+M1)
M1=100kg
M2=50kg
X=2/3m
Succes!
Nu stiu sa sterg a doua postare! regret! Sa o faca cine stie! Multumesc.