Răspunsuri

2014-05-14T15:04:03+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
O sa-ti fac o reclama despre ...inghetata si o sa incep cu o mica desciere (inventie)

   Dorinţa şi entuziasmul pe care cumpărătorii îl afişau în acea vreme a determinat continuitatea activităţii şi apariţia pe piaţă a unei firme producătoare de îngheţată.
Firma „Secret Prod” excelează prin inovaţie, creativitate, idei constructive şi multă muncă. Astfel cu aceste eforturi depuse, astăzi deţine unul dintre cele mai performante depozite frigorifice din zonă, construit la standarde europene.
Astfel firma are tradiţie în fabricarea îngheţatei, iar specialiştii care lucrează în laboratoare au experienţă în domeniu de mai mult de 10 ani. Firma deţine o linie de utilaje performante de fabricare a îngheţatei, cu ajutorul cărora prelucrează ingrediente de cea mai bună calitate, în vederea satisfacerii şi asigurării unei calităţi superioare a produselor fabricate.
 De curand, s-a fabricat si inghetata cou aroma de capsuni si banane care se poate gasi in toate magazinele partenere din tara. Aceasta costa 2 lei, in functie de TVA
multumesc din suflet
cu placere
maine am teza ai idee ce miar putea da
sunt in clasa a 8 a