Răspunsuri

2014-05-14T14:39:51+03:00
 Pinguinii sunt un grup de păsări acvatice, care nu zboară, și care trăiesc exclusiv în emisfera sudică. Sunt păsări acvo-terestre care trăiesc pe continentul înghețat numitAntarctida. Aceste păsări nezburătoare își prind hrana înotând și prinzând în gură peștii pe care apoi îi devorează. Există mai multe specii de pinguini cum ar fi: Pinguinul imperialPinguinul Adélie etc. Pe uscat par lenți, abia mișcându-se, dar în apă sunt foarte rapizi deoarece își folosesc aripile pentru înot.
11 4 11