Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-14T12:38:46+03:00
200 cm+60 cm=260 cm
300 cm+200 cm=500 cm
10 cm+4 cm =14 cm


Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
TREBUIE SA LE TRANSFORMI SI APOI SA LE EI PE RAND
2014-05-14T12:45:46+03:00
2m=200 cm
6 dm=60 cm

3m=300 cm
2 cm=2cm

1 dm=10 cm
4 cm=4 cm

Deci:
200+60=260 cm
300+2=302 cm
10+4=14 cm
nu am gresit
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
am transformat tot in cm. Dar 2 cm era deja in cm, si l-am lasat asa
intelegi de ceam scris asa?