Răspunsuri

2014-01-23T17:57:33+02:00
Plantele au o importanta foarte mare in viata oamenilor; incepand de la vitaminele si diferitele substante care sunt foarte bune pentru organismul uman, pana la faptul ca pot face fotosinteza, ceea ce este un factor esential pentru viata de pe aceasta planeta.In primul rand as vrea sa vorbesc de vitaminele B care majoritatea se iau din plante.
Existenta si dezvoltarea societatii omenesti, viata oamenilor, nu este de conceputa fara munca, fara producerea continua a bunurilor materiale, spirituale. De aceea, omul trebuie sa munceasca, sa produca bunurile si serviciile necesare. In procesul de productie, omul se foloseste de unelte de munca si cu ajutorul lor actioneaza asupra obiectelor muncii, astfel asupra naturii. In acest fel intre oameni si natura are loc o legatura permanenta, se constituie anumite raporturi de interconditionare. In realizarea acestor raporturi, omul se adapteaza activ la natura inconjuratoare..

2014-01-23T18:01:12+02:00

depresiunea este o forma de relief situata la un nivel mai jos decat regiunile inconjuratoare.
Pentru ca in depresiuni relieful nu este accidentat. Exista deasemenea in depresiuni resurse importante de apa (care se scurge din muntii invecinati), soluri fertile si anumite resurse minerale. Plus ca in depresiuni se pot construi mai usor cai de comunicatie.