Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-13T20:50:16+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
F(x)=ax²+bx+c
f(-1)=a-b+c=1
f(0)=c=1
f(1)=a+b+c=3    
inlocuim pe c in prima si a treia relatie
a-b+1=1⇒a-b=0⇒a=b
a+b+1=3⇒a+b=2
scadem cele doua relatii⇒2a=2⇒a=1, b=2
f(x)=x²+2x+1

7 3 7