Răspunsuri

2014-05-13T20:36:29+03:00
                                                       Suprize
Era o zi insorita..mergand pe holul scolii m-am intalnit cu Andrei si Mihaela. Am inceput sa discutam,iar discutand ,dupa 15 minute, am ajuns sa discutam despre teste.
Andrei ne-a surprins pe toti cu zvonul pe care l-a auzit ca o sa dam un test surpriza la matematica! Toti au inlemnit! Era acel moment cand te gandeai ca testul putea sa fie la orice,dar nu la matematica! Cum de s-a nimerit sa dam test la MATEMATICA? Dar chair cand nu ne asteptam,clopotelul a sunat! Iar in secunda doi a ajuns profesorul in clasa! Acum era momentul adevarului,vom da test,sau Andrei are surse rele de informatie?
In cele din urma,profesorul a anuntat ceea ce ceilalti elevi nu se asteptau! Test! Foile au ajuns fluturand pe banca,iar lumea se uita la testare ca pisica in calendar. Dupa un scurt schimb de soapte cu Andrei,ne-am hotarat sa copiem! Dar profesorul auzise toata discutia! Eram terminati! Ziua urmatoare,fix cand profesorul ne spunea rezulatatele,o aud de departe pe mama spunandu-mi sa ma trezesc! Spre norocul meu,a fost doar un vis pe care nu-l voi uita niciodata!


Cum ti se pare? :)
74 4 74