Răspunsuri

2014-05-13T20:00:29+03:00
Exista elevi si elevi, depinde de educatia de-acasa a fiecaruia, dar per total, mentalitatea lor s-a schimbat. Probabil si din cauza noilor tehnologii, internetul, televizorul de dimineata pana seara care nu era pe vremuri, toate astea au influente bune asupra elevului, dar si aspecte mai putin dorite. Elevul de azi nu mai citeste atatea carti, prefera sa caute pe internet detalii despre informatia de care are nevoie, face un search si monitorul se umple de sute de pagini.Poate in viitorul apropiat chiar o sa dispara cartile, o sa dispara scrisul de mana. Lumea se schimba cu sau fara acordul nostru, este ceva inevitabil. Noua generatie de elevi nu este preocupata de scoala, dar este mai capabila sa puna informatiile cap la cap.  
viata unui elev este foarte frumoase cateodata. Diminetile in care parintii trag de tine sa te duci la scoala si tu nu doresti pentru ca nu ti.ai invatat dar te duci. Toti asteptam scoala pentru ca dorim sa ne vedem colegi . apoi dorim sa se termine pentru ca nu mai vrei teme si multe altele. Acei ani in care esti elev sunt cei mai frumosi ani din viata! Si trebuie sa ne bucuram de ei.
Stii sa dai copy pastte se vede ;)
2014-05-13T20:04:53+03:00
Viata unui elev este foarte frumoase cateodata. Diminetile in care parintii trag de tine sa te duci la scoala si tu nu doresti pentru ca nu ti.ai invatat dar te duci. Toti asteptam scoala pentru ca dorim sa ne vedem colegi . apoi dorim sa se termine pentru ca nu mai vrei teme si multe altele. Acei ani in care esti elev sunt cei mai frumosi ani din viata! Si trebuie sa ne bucuram de ei.