Răspunsuri

2014-05-13T19:09:14+03:00
Munca este o acțiune care nu este determinată de supraviețuirea speciei, fiind un serviciu prestat în schimbul unei remunerații sau a unei alte forme de răsplată. Rolul muncii în societate se apreciază în funcție de afirmarea tot mai puternică a creativității, a efortului intelectual, comparativ cu cel manual, ca și prin prisma promovării formelor atipice de ocupare a forței de muncă și a reducerii timpului de muncă.
2014-05-13T19:25:54+03:00
           Eficienta muncii depinde de foarte multi factori, in primul rand este nevoie de un personal calificat, cu experienta, motivat, si nu in ultimul rand de tehninica moderna. Este necesar ca sectiile sa fie bine organizate, personalul sa stie clar ce are de facut. Din cand in cand personalul trebuie trimis la cursuri de specializare sau chiar de recalificare, daca de exemplu se modernizeaza in totalitate o sectie.
          Cu o tehnologie invechita avem productie mica, vanzari mici sau mai deloc din cauza calitatii slabe, salarii mici, personal nemultumit etc. Daca nu avem calculatoare suntem nevoiti sa facem totul de mana, ceea ce inseamna iar timp pierdut. 
           Deci, pana la urma eficienta muncii inseamna bani.
sa-mi spui da-i bine...daca mai modificam ceva