Răspunsuri

2014-05-13T15:34:17+03:00
     Imi aduc aminte acum 5 ani ,cand parintii mei mi-au facut cadou o camera foto.Eram atat de entuziasmata incat am folosit-o foarte mult .
     M-am dus in parcul meu preferat si mi-am facut o sumedenie de poze.Acolo m-am intalnit cu prietena mea cea mai buna care a venit intamplator in parc.i-am aratat recentul cadou primit si era foarte incantata de el asa ca i-am facut si ei poze.Ne-am distrat atat de tare.Prietena mea era putin invidioasa pe cadoul meu asa ca in timp ce eu am fost sa cumpar inghetata ,ea mi-a trantit cu cruzime camera foto.Cand m-am intors si am vazut,am fost foarte suparata.M-am certat foarte rau cu ea si am plecat acasa cu ochii inlacrimati.
     Cand parintii au vazut ca aparatul era putin spart ,s-au suparat pe mine,dar tata a promis ca imi va repere cadoul,asa ca eu m-am inveselit.
Multumesc!
poti sa ma ajuty si pe mine uitate si la intrebarea mea vezi daca ma poty ajuta
te rog cami trebuie maine la scoala
te rog
ma poty ajuta
2014-05-13T16:06:47+03:00
Țin minte și acum momentul ăla cînd părinții mi-au adus în dar mult așteptatul aparat foto.Eram în al nouălea cer,deoarece îl așteptasem de mult timp și iată-l în mîinile mele!
   Evident am vrut să încerc să pozez și să fotografiez tot ce era în jur.Am început să fotografiez florile de cameră,patul,calculator,pe mine,pisica,scaunele și tot ce mi se nimerea în față.Nu țin minte bine,dar probabil făcusem vreo 500 de fotografii în 30 de minute.Mă puteți înțelege și voi,aparatul era așteptat de 5 luni jumătate!
   După cum a fost prima experiență cu aparatul foto,nu știam prea tare cum să mă folosesc de el.otografieam,fotografiam și Hop!...s-a stins!
   Eram derutată.Nu îl puteam aprinde nici cum! Apăsam pe orice buton,dar nu ieșea.
   Mi-era frică să le spun părinților,să nu mi-l ia,dar trebuia făcut! Tata s-a speriat și el,și imediat l-a și dus la tehnician.
   Ajunși acolo,tehnicianul a început a rîde în hohote după ce i-am explicat care e problema...S-a dovedit a fi că aparatul pur și simplu s-a descărcat!
   Parcă mi-a luat cineva în momentul ăla o piatră de pe inimă!Am început a rîde toți cu poftă...
   De atunci,fac fotografii NUMAI la primă necesitate!
1 5 1