Un magazin s-a aprovizionat cu 15 saci de malai a cate 30 kg sacul , 10 saci cu faina , a cate 200 hg sacul si 4 saci cu orez a cate 400 hg fiecare sac.Cu cate kilograme de alimentare s-a aprovizionat magazinul ?

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-13T14:15:04+03:00
Malai=15x30=450 kg
faina=10x200 hg=2000hg=200 kg
orez=4x400=1600hg=160 kg
=======================
TOTAL=810 kg
9 2 9
2014-05-13T14:33:22+03:00
15*30=450kg mălai 
10*200hg=2000hg=200kg
4*400=160kg
450+200+160=810kg
4 3 4